Історія наявності доступу до серверів ДКП «Луцьктепло»

• доступний на 15:10

ДКП «Луцьктепло»

Час, дата опросу та % успіху СіченьЛютий
24 нд.25 пн.26 вт.27 ср.28 чт.29 пт.30 сб.31 нд.1 пн.2 вт.3 ср.4 чт.5 пт.6 сб.7 нд.8 пн.9 вт.10 ср.11 чт.12 пт.13 сб.14 нд.15 пн.16 вт.17 ср.18 чт.19 пт.20 сб.21 нд.22 пн.23 вт.24 ср.25 чт.26 пт.27 сб.
00:00 - НіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНіНі
01:00 94% ТакТакТакТакТакНіТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакНіТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТак
02:00 97% ТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакНіТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТак
03:00 97% ТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакНіТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТак
04:00 100% ТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТак
05:00 100% ТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТак
06:00 100% ТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТак
07:00 100% ТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТак
08:00 100% ТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТак
09:00 94% ТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакНіТакТакТакТакТакТакТакНіТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТак
10:00 100% ТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТак
11:00 100% ТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТак
12:00 97% ТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакНіТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТак
13:00 94% ТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакНіТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакНіТакТакТакТакТакТакТакТакТакТак
14:00 100% ТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТак
15:00 94% ТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакНіТакТакТакНіТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТак
16:00 97% ТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакНіТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТак
17:00 94% ТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакНіТакТакТакТакТакТакТакТакНіТакТакТакТак
18:00 100% ТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТак
19:00 100% ТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТак
20:00 97% ТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакНіТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТак
21:00 100% ТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТак
22:00 100% ТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТак
23:00 100% ТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТакТак
Умовні позначенняПоказать
00:00 100% Найбільш оптимальні години для роботи (на основі даних показаних тут)
00:00 Так На момент опитування сервер підрозділа був доступний
00:00 Ні Сервер підрозділа був недоступний
00:00   Перевірка наявності зв'язку не проводилася
00:00   Поточний день і той же самий час за минулі дні

Час на сервері: 15:11

Iсторія за 35 днів.

Iсторія за 8 днів.

Дана таблиця відображає статистику наявності зв'язку з базою даних підрозділов підприємства. Зверніть увагу на години та дні, у які найбільш імовірна відсутність зв'язку, (час проведення регламентних робіт: закриття дня, закриття місяця, інші роботи), намагайтеся уникати заходити на особовий рахунок цього підприємства у цей час.